• personbil/varebil
  • tyngre KJØRETØY

finn verksted

velg tjenester :

Våre Største Dekkleverandører

CONTINENTAL

Continental er en ledende produsent av premium dekk for både person- og varetransport. Dekkene utvikles med avansert tysk teknologi og som en viktig leverandør til bilindustrien har Continental også meget høy kompetanse om bilelektronikk og bremsesystemer. Resultatet er dekk med høy sikkerhet og topp kontroll i enhver kjøresituasjon, selv under de mest krevende værforhold. At det har lykkes bekreftes i et stort antall dekktester gjort over flere år der Continental oftest er på toppen av listen.
Se også
www.continental.no

Med en omsetning på €39,2 mrd i 2015, er Continental en av verdens største leverandører til bilindustrien. Som leverandør av blant annet bremsesystemer, chassis-komponenter, bilelektronikk, dekk, sikkerhetssystemer og tekniske slanger bidrar Continental til økt trygghet i trafikken samt global klimasikkerhet. Selskapet er også en ekspertpartner for nettverkskommunikasjon mellom biler. Continental har ca. 215.000 ansatte i 55 land.

YOKOHAMA

Yokohama ble grunnlagt i 1917 og er verdens 6 største dekkprodusent og har fabrikker i en rekke land. Yokohama er anerkjent for sin høye teknologi og prima kvalitet både blant bilinteresserte og bransjefolk. I Norge er Yokohama det ledende dekkmerke innen motorsport.Importør i Norge er Starco.

Nokian

Nokian Tyres – spesialist på nordiske forhold

Nokian har produkter som gir merverdi for kunder og forbrukere. Kunnskaper om – og spesialkompetanse på – nordiske forhold er grunnlaget for produktutviklingen: Vinterdekk, SUV-dekk. dekk for skogsmaskiner og skogstraktorer, vinterdekk for lastebiler og busser.  
Produksjonen av Nokian dekk foregår på egne fabrikker i Nokia, Finland og i Vsevolozhsk, Russland. Avtaleproduksjon i Indonesia, Kina, Slovakia, Spania, India og USA.

Goodyear

Goodyear Tire & Rubber Company ble grunnlagt i 1898 da Frank Seiberling kjøpte selskapets første fabrikk med penger han hadde lånt av sin svoger. Gummi og bolmull måtte fraktes fra andre siden av jorden, til en innlandsby som bare hadde begrenset jernbanetransport. Seiberling oppkalte selskapet etter den modige pioneeren Charles Goodyear, som oppdaget vulkanisering. Han bestemte også det distinktive varemerket, den bevingede foten, som stadig er en symbolsk link til selskapets fortid.

Goodyear er en av verdens ledende dekkprodusenter innen høykvalitets- og ultrahøykvalitetsskiktet.

Scandekk

Scandekk er en av nordens ledende regummieringsfabrikker for buss og lastebildekk.  Scandekk har spesialisert seg på regummiering av dekk for nordiske forhold.
Scandekk er en av Norges største regummieringsfabrikker med en kapasitet på rundt 40.000 buss- og lastebildekk i året.
Bodahl-Johansen er trolig Norges eldste regummieringsbedrift og startet med regummiering tidlig på 1930-tallet og er idag en av Europas mest moderne og effektive regummieringsfabrikker hvor tredje generasjon leder driften..
Scandekk er en komplett leverandør, og en av få som produserer etter begge systemer.

BRIDGESTONE

Gjerde & Byhring AS er vår norske leverandør av Bridgestone dekk. Sier vi varemerket "Blizzak" så vet du hva vi snakker om, i dag er Bridgestone en av våre store leverandører av dekk særlig på den tunge siden. Bridgestone innehar også en ledende posisjon innenfor Punkteringssikre dekk, RFT.

MICHELIN

Siden selskapet ble grunnlagt har det vært Michelins misjon å bidra til å fremme mobilitet for varer og mennesker og, utover dette, til samfunnsutviklingen. Vårt bredere mål er å tilfredsstille det fundamentale menneskelige behovet for sosialt samkvem, utveksling og oppdagelse.


Michelin har forpliktet seg til å skjøtte alle aspekter av virksomheten på en ansvarlig måte. Dette omfatter å levere stadig mer effektive løsninger som innfrir forventingene og forhåpningene til kunder og aksjonærer. Det betyr å ha respekt for naturmiljøet og samtidig ha en økonomisk sunn virksomhet.

Gummiservice Produksjon

      

Gummiservice Produksjon AS ble etablert 1967 som et tradisjonelt bilgummiverksted på Rolvsøy i Fredrikstad Kommune. I 1986 ble det besluttet å starte med regummiering av buss og lastebildekk i lokaler tilknyttet bilgummiverkstedet.

Produktene som fulgte satt en helt ny standard når det gjaldt kvalitet, utseende og dekkstamme håndtering. Denne strategien viste seg å bli en umiddelbar suksess og veksten lot ikke vente på seg. I 2002 flyttet virksomheten til nye moderne lokaler i Råde, ca 70 km. syd for Oslo sentrum.

Kvalitet har hele tiden kommet i første rekke og produktene har kontinuerlig blitt videreutviklet.

buskerud Hordland Aust-agder